McscCom  MCSC Commercieel Beheer

Bekijk ons op Facebook! Volg ons op Twitter!

McscCom   Kassabeheer (POS)


Met de POS module van McscCom voor toonbankverkoop, met integratie van streepjescode en aanraakscherm voor een maximaal gebruiksgemak, is het beheer van directe verkoop in winkel of magazijn plots veel eenvoudiger geworden.

De toonbank verkoop werkt perfect samen met de volledig ge-integreerde backoffice verkoop- en aankoopactiviteiten.

De winkelrekken kunnen uitgerust worden met elektronische etiketten (ESL) die automatisch elke aanpassing binnen McscCom volgen.

Hoe werkt Electronic Shelf Labels?

U rust uw winkel- magazijnrekken uit met elektronische displays, nadien helpt McscCom u om de artikelen up-to-date te houden. Elke aanpassing die u in McscCom doorvoert, de omschrijving van het product of de prijs, zal automatisch doorgestuurd worden naar de elektronische etiketten. U hoeft zichzelf dus niet meer fysiek doorheen uw winkel te verplaatsen om alle etiketten manueel aan te passen.

Bereken zelf de tijdswinst die u zal maken als er niemand meer moet rondlopen om nieuwe etiketten te plaatsen, tel daarbij de fouten die niet langer rechtgezet moeten worden en u begrijpt dat deze investering zich snel zal terugbetalen.

Verhoog uw omzet en verlaag uw kosten dankzij een krachtig commercieel beheer.

McscCom is de software van de KMO voor de KMO, het volledige Commercieel Beheer inclusief de POS module is reeds beschikbaar vanaf 1.500€ + btw.

POS (Kassa) schermen volledig geschikt voor touch screen (aanraakschermen) met extra grote knoppen

Artikel oproepen via barcode, artikel code, artikelgroep of merk

Alles in real-time gekoppeld met de backoffice modules voor verkoop/aankoop/voorraadbeheer...

McscCom folder

Kassa verkoop

modules Stockbeheer Verkoop Verkoop Kassa Relatiebeheer Jobs Planning Documenten Aankoop Boekhouding

demo

Hieronder kan U enkele bedrijven terugvinden waar de implementatie van McscCom reeds succesvol werd afgerond, het gaat hier om KMO's uit totaal verschillende sectoren.

Ausloos verpakkingstechniek

Ausloos verpakkingstechniek, gevestigd te Aarschot, opgericht in 1977, gespecialiseerd in flexibele verpakkingsmachines en complete verpakkingssystemen. Betrouwbare installaties tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een uitstekende service.

Bumaco

Bumaco bvba, gevestigd te Rotselaar, opgericht in 1994, gespecialiseerd in Airco, koeling en ultra lage temperatuur vriezers tot -85 ºC.

Driesmans

N.V. DRIESMANS & CO, gevestigd te Kessel-Lo is een familiebedrijf, gesticht in 1954. Het bedrijf is gegroeid van een eenvoudige eenmanszaak tot een groot-en detailhandel in sanitair en keukens. De spectaculaire groei van de firma is te danken aan een voortdurende investering, een goede samenwerking en verstandhouding.

D&D Kappersgroothandel

Met D&D Kappersgroothandel bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor de aankoop van al uw kappersmaterialen en producten met vestigingen te Beringen en Leuven.

Eaton

Eaton is wereldwijd marktleider in uiteenlopende energie management oplossingen op het gebied van elektrische, hydraulische en mechanische energie; gericht op grotere veiligheid, grotere betrouwbaarheid en een beter energierendement.

 meer informatie te ontvangen
 een demonstratie ter plaatse
 een offerte

(De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.)
 Dhr.  Mevr.
* * * * *   Gemeente  *