McscCom  MCSC Commercieel Beheer

Bekijk ons op Facebook! Volg ons op Twitter!

McscCom   Windows Phone App/Windows 8 App


Met McscCom beschikt u over een oplossing voor het beheer van uw dienst-na-verkoop op een eenvoudige en efficiënte manier. Stuur uw medewerkers op de baan met een Smartphone en de McscCom Windows Phone App/Windows 8 App en vervang de papieren werkbon door een elektronische versie.

Vanuit de McscCom planning organiseert u de medewerkers op de baan. De medewerkers krijgen hun planning op de McscCom Windows Phone App/Windows 8 App en brengen eenvoudig met een start en stop knop hun werktijd in. Via de McscCom Windows Phone App/Windows 8 App kunnen bestanden, foto's en schetsen toegevoegd worden. De medewerker op de baan kan ook inbrengen welke artikelen gebruikt werden tijdens de interventie. Het afrekenen nadien is kinderspel.

Verhoog uw omzet en verlaag uw kosten dankzij een krachtig commercieel beheer.

McscCom is de software van de KMO voor de KMO, het volledige Commercieel Beheer is reeds beschikbaar vanaf 1.500€ + btw. De optie McscCom eServices kost 1.000€ + btw.

Beheer van de Dienst-na-verkoop:
  • planning van resources: medewerkers, wagens en machines
  • planning agenda voor dispatching
  • medewerker krijgt planning en job info op de Windows Phone App/Windows 8 App
  • medewerker brengt werktijd in via start - stop op de Windows Phone App/Windows 8 App
  • Via de Windows Phone App/Windows 8 App kunnen bestanden, foto's, schetsen, gebruikte artikel enz.. toegevoegd worden
  • afrekenen van prestaties via tarieven
  • tarieven mogelijk per HR, functie, moment van uitvoering (dag, nacht, weekend, feestdagen...)
  • afrekening naar keuze met details of globaal

Tarieven per klant of groep klanten


McscCom folderAgenda

Stockbeheer Verkoop Verkoop Kassa Relatiebeheer Jobs Planning Documenten Aankoop Boekhouding

Hieronder kan U enkele bedrijven terugvinden waar de implementatie van McscCom reeds succesvol werd afgerond, het gaat hier om KMO's uit totaal verschillende sectoren.

Ausloos verpakkingstechniek

Ausloos verpakkingstechniek, gevestigd te Aarschot, opgericht in 1977, gespecialiseerd in flexibele verpakkingsmachines en complete verpakkingssystemen. Betrouwbare installaties tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een uitstekende service.

Bumaco

Bumaco bvba, gevestigd te Rotselaar, opgericht in 1994, gespecialiseerd in Airco, koeling en ultra lage temperatuur vriezers tot -85 ºC.

Driesmans

N.V. DRIESMANS & CO, gevestigd te Kessel-Lo is een familiebedrijf, gesticht in 1954. Het bedrijf is gegroeid van een eenvoudige eenmanszaak tot een groot-en detailhandel in sanitair en keukens. De spectaculaire groei van de firma is te danken aan een voortdurende investering, een goede samenwerking en verstandhouding.

D&D Kappersgroothandel

Met D&D Kappersgroothandel bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor de aankoop van al uw kappersmaterialen en producten met vestigingen te Beringen en Leuven.

Eaton

Eaton is wereldwijd marktleider in uiteenlopende energie management oplossingen op het gebied van elektrische, hydraulische en mechanische energie; gericht op grotere veiligheid, grotere betrouwbaarheid en een beter energierendement.

 meer informatie te ontvangen
 een demonstratie ter plaatse
 een offerte

(De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.)
 Dhr.  Mevr.
* * * * *   Gemeente  *