McscCom  MCSC Commercieel Beheer

Bekijk ons op Facebook! Volg ons op Twitter!

McscCom   documenten beheer


McscCom bevat een systeem voor documenten beheer, op zowat alle niveaus kunnen documenten bewaard worden.

Of het nu gaat om foto's, schema's, gescande documenten maakt niet uit, ze kunnen allemaal opgeslagen worden in het commercieel beheer McscCom.

Het is mogelijk om bepaalde documenten automatisch mee te sturen met e-mails, zo kunnen specificaties van en artikel in pdf formaat samen met een offerte verstuurd worden.

Verhoog uw omzet en verlaag uw kosten dankzij een krachtig commercieel beheer.

McscCom is de software van de KMO voor de KMO, het volledige Commercieel Beheer inclusief documenten beheer is reeds beschikbaar vanaf 1.500€ + btw.

Bestanden bewaren op meerdere niveaus:
  • Klanten, leveranciers, contactpersonen, artikelen
  • verkoop documenten
  • aankoop documenten
  • Jobs
Vanuit de klanten- en leveranciers fiche zijn alle direct en indirect gekoppelde bestanden zichtbaar

bestanden opladen kan eenvoudig en snel door deze naar McscCom te slepen

McscCom folder

modules Stockbeheer Verkoop Verkoop Kassa Relatiebeheer Jobs Planning Documenten Aankoop Boekhouding

modules

Hieronder kan U enkele bedrijven terugvinden waar de implementatie van McscCom reeds succesvol werd afgerond, het gaat hier om KMO's uit totaal verschillende sectoren.

Ausloos verpakkingstechniek

Ausloos verpakkingstechniek, gevestigd te Aarschot, opgericht in 1977, gespecialiseerd in flexibele verpakkingsmachines en complete verpakkingssystemen. Betrouwbare installaties tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een uitstekende service.

Bumaco

Bumaco bvba, gevestigd te Rotselaar, opgericht in 1994, gespecialiseerd in Airco, koeling en ultra lage temperatuur vriezers tot -85 ºC.

Driesmans

N.V. DRIESMANS & CO, gevestigd te Kessel-Lo is een familiebedrijf, gesticht in 1954. Het bedrijf is gegroeid van een eenvoudige eenmanszaak tot een groot-en detailhandel in sanitair en keukens. De spectaculaire groei van de firma is te danken aan een voortdurende investering, een goede samenwerking en verstandhouding.

D&D Kappersgroothandel

Met D&D Kappersgroothandel bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor de aankoop van al uw kappersmaterialen en producten met vestigingen te Beringen en Leuven.

Eaton

Eaton is wereldwijd marktleider in uiteenlopende energie management oplossingen op het gebied van elektrische, hydraulische en mechanische energie; gericht op grotere veiligheid, grotere betrouwbaarheid en een beter energierendement.

 meer informatie te ontvangen
 een demonstratie ter plaatse
 een offerte

(De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.)
 Dhr.  Mevr.
* * * * *   Gemeente  *